80 aniversario del bombardeig al mercat central d’Alacant

0
El 25 de maig de 1938 més de 90 bombes arrasaven el mercat central d’Alacant. Més de 300 persones mortes i més de 1000 ferits. Era l’Espanya de Franco la que provocaba una massacre contra la població indefensa. Ha passat a la història com un dels pitjors bombardejos de la guerra. Encara hui, el poble d’Alacant lluita per recordar.
El proper 25 de maig farà 80 anys d’eixa brutalitat que encara hui molts intenten amagar. Els comunistes lluitarem junt al poble contra la feixisme. 80 anys després ens neguem a oblidar. Des de les institucions elaboraran un relat històric amagant part de la realitat i evitant traure conclusions. Nosaltres ens neguem a reproduir un relat històric manipulat i no renunciem a lluitar per a que no torne a passar, siga Alacant o Damasc.
La memòria històrica obrera i popular és un arma carregada de futur, lluita i justícia social. Recuperem la nostra memòria antifeixista.
Per un país per a la classe obrera
====================
80 aniversario del bombardeo del mercado central de Alicante.
El 25 de mayo de 1938 más de 90 bombas arrasaban el mercado central de Alicante. Más de 300 personas muertas y más de 1000 heridos. Era la España de Franco la que probocaba una masacre contra la población indefensa. Ha pasado a la historia como uno de los peores bombardeos de la guerra. Todavía hoy, el pueblo de Alicante lucha por recordar.
El próximo 25 de mayo, hará 80 años de esa brutalidad que todavía hoy muchos intentan esconder. Los comunistas luchamos junto al pueblo contra el fascismo. 80 años después nos negamos a olvidar. Desde las instituciones elaboraran un relato histórico escondiendo parte de la realidad y evitando sacar conclusiones. Nosotroa nos negamos a reproducir un relato histórico manipulado y no renunciamos a luchar para que no vuelva a pasar, ya sea Alicante o Damasco.
La memoria histórica obrera y popular es un arma cargada de futuro, lucha y justicia social. Recuperemos nuestra memoria antifascista.
Por un país para la clase obrera.