Ja parlavem fa uns mesos que el nostre país esta vivint un nou cicle de mobilitzacions; 8 de març, pensionistes, vagues en centenars d’empreses, etc. El País Valencià no és una excepció en aquesta nova recuperació de l’impuls de lluita obrera i popular.

 

Des del Partit Comunista-PCPE i la Joventut Comunista-CJC donem suport a les vagues convocades pels treballadors de l’ensenyament; la vaga indefinida del professorat associat de la Universitat de València, els 3 dies de vaga del professorat interí (24, 25 i 26 d’abril) i la vaga de tot el professorat per al 17 de maig.

 

Totes aquestes mobilitzacions es situen en un mateix marc, la recuperació de l’impuls de lluita obrera i popular, esmentat anteriorment, i l’estafa del govern de la socialdemocràcia. El govern del tripartit malgrat vendre que anaven a “rescatar persones” està limitat única i exclussivament a la gestió del captalisme sense qüestionar en cap moment aquest sistema injust i innecessari, és per tant, un engany per a tota la clase treballadora valenciana. Un govern plagat de contradiccions, el retorn al sistema públic sanitari de dos Hospitals privatitzats (un ja concretat i altre anunciat), ha sigut un mesura puntual, minoritària i en cap moment s’ha fet atacant a la burgesia com a classe social explotadora. Continua sense situar-se les necessitats del poble per damunt del benefici empresarial. Per tant, aquesta mesura és un element quasi anecdòtic en tota una legislatura on la classe obrera i el poble no ha millorat les seues condicions de vida.

 

El Partit Comunista i la Joventut Comunista apostem per conseguir la més ampla unitat i combativitat de tot el professorat i per extensió, de tota la classe obrera. Només units i organitzats, podrem alcançar la victòria.

 

Fins ara, només l’STEPV de manera clara, i alguna secció de CCOO, s’han sumat a aquest impuls. Per tant, fem una crida a tota la classe treballadora, a la totalitat dels sindicats i sector populars, a donar suport al professorat que ha decidit llançar-se a la vaga i la mobilització. Fem nostra la frase de Miguel Hernàndez “una gota de pura valentía, vale más que un océano cobarde”.

 

Per un país per a la classe obrera.

Partit Comunista-PCPE  Joventut Comunista-CJC

País Valencià, abril de 2018.

 

===========================================

¡Apoyemos las huelgas del profesorado en el País Valencià!

 

Ya hablábamos hace unos meses de que nuestro país está viviendo un nuevo ciclo de movilizaciones; 8 de marzo, pensionistas, huelgas en centenares de empresas, etc. El País Valencià no es una excepción en esta nueva recuperación del impulso de lucha obrera y popular.

Desde el Partido Comunista-PCPE y la Juventud Comunista-CJC apoyamos las huelgas convocadas por los trabajadores de la enseñanza; la huelga indefinida del profesorado asociado (PDI) de la Universidad de València (UV), los 3 días de huelga del profesorado interino (24, 25 y 26 de abril) y la huelga de todo el profesorado para el 17 de mayo.

Todas estas movilizaciones se sitúa en un mismo marco, la recuperación del impulso de lucha obrera y popular, comentado anteriormente, y la estafa del gobierno de la socialdemocracia. El gobierno del tripartido a pesar de vender que iban a “rescatar personas” está limitado única y exclusivamente a la gestión del capitalismo sin cuestionar en ningún momento este sistema injusto e innecesario, es por tanto, un engaño para toda la clase trabajadora valenciana. Un gobierno lleno de contradicciones, el retorno al sistema público sanitario de dos Hospitales privatizados (uno ya concretado y otro anunciado), ha sido una medida puntual, minoritaria y en ningún momento se ha hecho atacando a la burguesía como clase social explotadora. Continúa sin situarse las necesidades del pueblo por encima de beneficio empresarial. Por tanto, esta medida es un elemento casi anecdótico en toda una legislatura donde la clase obrera y el pueblo no ha mejorado sus condiciones de vida.

El Partido Comunsita y la Juventud Comunista apuesta por conseguir la más amplia unidad y combatividad de todo el profesorado y por extensión, de toda la clase obrera. Sólo unidos y organizados podremos alcanzar la victoria.

 

Hasta el momento, sólo el STEPV de manera clara, y alguna sección de CCOO, se han sumado a este impulso. Por tanto, hacemos un llamamiento a toda la clase trabajadora, sindicatos de masas y sectores populares, a apoyar al profesorado que ha decidido lanzarse a la huelga y la movilización. Hacemos nuestra la frase de Miguel Hernández “una gota de pura valentía, vale más que un océano cobarde”.

Por un país para la clase obrera.

 

Partido Comunista-PCPE     Juventud Comunista-CJC

País Valencià, abril de 2018.