Solidaritat amb el SIE del Baix Llobregat

0

Les treballadores del SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) del Baix Llobregat estan en lluita com a conseqüència de les lamentables condicions que han de suportar al seu centre de treball. És un servei d’atenció contra la violència masclista de tota la comarca, malgrat quedar tan sols 8 treballadores i amb un volum de casos de 595 només el darrer trimestre de 2017.

Des de Comunistes Catalans – PCPE ens solidaritzem amb la lluita que estan duent a terme amb les vagues setmanals. En aquesta situació es veuen greument perjudicades les treballadores del centre per la seva situació laboral i alhora es veu afectat aquest servei tan essencial que realitzen a dones d’arreu del Baix Llobregat.

Aquest és un cas més on podem veure clarament les limitacions dins el sistema capitalista, on un servei del tot necessari es queda d’una manera completament insuficient. Un servei cada vegada més retallat, una violència masclista que continua ben present i tot plegat en un context on els grans empresaris no queden igualment retallats sinó queden encara més enriquits.

Aquesta lluita està sent un clar exemple del camí a seguir per a conquistar la societat que volem, la necessitat d’organització a les plantilles del sector, la sindicalització de les treballadores i la unitat des de la base.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

 El nostre camí: la independència de la classe obrera

Cèl·lula del Baix Llobregat de Comunistes Catalans – PCPE